Valitamme, että aukioloajat eivät ole täysin pitäneet ja nyt tammikuussa sitten uuden työntekijän johdolla olemme auki ma-la klo 12-18. Aloitamme myös pikkukahfilan/buffee’, josta suolapalaakin.  ‘Viralliset’ avajaiset ovat sitten pe 3.2. Teretulemast!

Pelivuoroja voi varata klo 10-22 välille joka päivälle; maksamalla liikkeeseen, paypaliin tai mobilepayhin.(kun kkmaksu näkyy meillä -saat ovikoodin, jolla pääset pelaamaan.) Yksittäisiä vuorojakin voi pelata aukiolon jälkeen tulemalla klo 18 mennessä. Tiloissa kameravalvonta kokoajan  🙂
Kotisivun oikessa reunassa on varauskalenteri, joka on meillä vielä työstövaiheessa. Nytkin sitä voi käyttää, mutta pitää huomautus sarakkeeseen laittaa kellon aika, minkä haluaisit ja varaus pari päivää aiemmin. (ehkä saamme senkin paremmaksi lähiaikoina)

Näin alkuaikoina ota Aksuun yhteyttä, jos jotain-kiits !

avoinna mäkitie 40;  ma-la klo 12-18

(aksu Kurikan Keitaalla yleensä: ma klo 8-10 ja ti sekä to klo 17 maissa + turnauksissa ja sovittaessa)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *