Erityisnuorten päivätoiminta ja nuoret eläkeläiset

Erityisnuorten päivätoiminta

Erityislasten ja -nuorten kuntoutumisyksikkö palvelee Seinäjoella. Päivätoiminta on normaalisti avoinna
ma–pe klo 11–18. Sovimme mielellämme myös muista ajoista ja viikonlopuista. Toiminta järjestetään suunnitellusti ja etukäteen sovitusti. Toimintamme tapahtuu yksilöllisesti tai pienryhmässä. Työskentelemme konkreettisessa hoiva- ja kuntoutustyössä moniammatillisesti: Tiimimme rakentuu erityisnuoriin erikoistuneista avustajista/ohjaajista, lähihoitajista ja sosionomista. Tarvittaessa pyrimme konsultoimaan muitakin alan ammattilaisia ja erityisasiantuntijoita.

Autistinuorten ohjelma rakentuu uudenlaiselle USA:sta tuotavalle kuntoutustoiminnalle, jota toteutamme ja kehitämme asiakaslähtöisesti yhdessä asiakasperheidemme kanssa. Tätä Son-Rise-ohjelmaa sovelletaan Suomen olosuhteisiin.

Järjestämme myös virikkeellistä päivätoimintaa kaikille ja mahdollistamme lapsista ja nuorista huolehtiville tilapäisvapaita. Omaishoitajien kuukausivapaita teemme myös mahdollisuuksiemme mukaan.

Peruspalvelu kaikille sisältää välipalan ja kestää 2-6 tuntia sisältäen asiakkaan saapumis- ja lähtötilanteen. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme! Soitathan ennen tuloa, ettei nuorten päiväohjelma kärsi. Järjestämme toimintaa sekä kerhoja myös nuorille eläkeläisille. Kerhot 1-3 h kerrallaan. Kysy oman kuntasi sosiaalitoimelta 'avustusmaksua'. Lisätietoa sähköpostitse tai soittamalla.

Kuntokeidas ry:n sijaishoitopalvelut
-omaishoitajalle vapaata tai muuten tarvitsevalle
Nyt myos terapeutti.

Saat meihin yhteyden puhelimitse. Puh nro: 0400 7343880. Tavoitat meidät parhaiten klo 12-18.

Katso esite.
Tietoa autismista

Päivätoimintayksikön henkilökunta:

Yhteydenotot sekä päivätoimintavaraukset: toiminnanjohtaja Aki Koivusaari

Nimi Ammattitaito
Aki Koivusaari Tj. JET, A-valmentaja, yli 20 v. autismin kirjon parissa
Petri Loues Musiikkiterapia, nuoriso-ohjaaja
Jan Jompero sosiomomi, ohjaaja
Toni Ala-Rinta & Olli-Matti Oravainen peli- ja turnaustoiminta, avustaja
Leena Koivusaari* Autismiasiantuntija, terapeutti
Mika Hytönen avustaja,terapeutti
Muut tarvittaessa; Simo Kivelä .'talonmies', Rami M, Kari LH, Heidi T 'kahvio', Mikko k Sos., Hannele K LH sekä useat harjoittelijat/opiskelijat