Tule pelaan Keitaalle! Säbää-Bilistä ym.

Säbäpelaamista kaikille  -sovitaan aika  yhdessä-

Uusi kenttämme on n.10m x 20m hyvällä 8mm muovisella pelialustalla ja kunnon säbä laidoilla. Maalit meillä molempiin lajeihin. Uudet suihkutilat palvelevat myös tarvittaessa. Saunankin voi varata.

Kenttä on virallinen sählykenttä 4+4 peliin. !

—————————————————————————————————-

Biljardia voit tulla pelailemaan aukioloaikojemme puitteissa.(jäsenet sovitusti muulloinkin) Pool-pöytiä on Seinäjoella kolme, lisäksi kaksi  snookerpöytää.  Pöydät ovat tuntihinnoilla Pool 8 €/h.  & Snooker 10€/h.  Jos haluat käyttää ’omia eväitä’-toki sovitusti aukiolon ulkopuolella! – niin  hoida jäsenmaksu joka on 10€ – 4 kk . Sen maksaneille myös ilmaiset kahvit aina sekä bilis -2€/h. Myös usein turnausalennuksia ym.

Voit ottaa kuukausivuoronkin, kysy lisää edullisista vuoroista! 50€/kk. Seinäjoella & 60€/kk Kurikassa(pitempi peliaika), siellä poolin tuntihinta on 8€ ja snookerin 12€. Jäsenille -2€.

Jäsenille ilmaista peluuta usein turnausaikoina kahvituksen lisäksi.

——————————————————————————————————————

Suunnitteilla parin koronavuoden jälkeen:

Pohjanmaan liiga 2023  Peleinä Pool:  8/ 9/ 10-pallot

Single champ; Pelit pelataan aina yksin tuplakaaviolla, Pelaajatilasto näistä ! Aloitellaan palaverilla ja turnauksella. 

Huom! Mikäli teillä on tarjota pelipöytä ja hyvä pelipaikka, tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä mahdollisimman pian tulevaa kautta varten  !

Seinäjoen, Kauhajoen, Teuvan , Ilmajoen, Lapuan  ja Kurikan pelurit ja toki muutkin mukaan liigaan !

———————————————————————————————————-

liiga nyt -anna palautetta – muutoksiin pidätetään oikeudet !