Vakituiset tapahtumat

Tällä sivulla näet tapahtumat, jotka ovat pysyviä. Olet tervetullut mukaan milloin tahansa! Kysy vielä tarkennusta-kiitos !

Liity WhatsAPP !


Seinäjoen yrittäjät ja sen henkiset’; joka su klo 12-17 Pelipäivä (Keitaan jäsenmaksulla 10€/ 6kk) Nyt lisänä liveammunta 5€/hlö sekä bilikset ja ‘curling’ 5€/h/pöytä

Ke klo 12- 19 pelipäivä: kaikkeja pelejä kaikille. Bilistä, mtg- liigaa yms.  ja vaikka live ammuntaa* ! Erityisesti harrastelijoille!

Keskiviikkoisin klo 12:00-17:00  POKEMON LIIGA – ilmainen  – Pokemon GO :  **vaihda ja tapaa kavereita**

Keskiviikkoisin viikkoturnaukset ; bilistä eri peleinä klo 17.30  alk. osanotto 7€/10€.  Joka toinen vko 9-palloa ja joka toinen muuta !” Pöytäcurling eli shufleboard (tauolla)& LiveAmmunta  tunti  koko perheelle ;  vain 10€  🙂 ma-to päivisin


Perjantaisin klo 17:00-  MtG Friday Night Magic
Formaattina yleensä Pioneer, joskus Draft

whatsAPP :Pelikeitaan pelit


Lauantaisin n. klo 19:00 (nykyään aika harvoin) Texas Hold’Em peluuta (varmista jo perjantaina)

Pokerin säännöt


Sunnuntaisin klo 13:00-

MtG Standard Showdown tai vapaata peluuta
Tarkemmat päivämäärät tapahtumakalenterissa.

—- Säbää-varaa vuoro omalle porukallesi edullisesti——–

-aloitetaan yhteisiä ryhmiä kun väh. 4 on mukana . Kysy!


Voit tulla meille pelaamaan pelejä 5€:n päivämaksulla. Sinulla päivän aikana käytössä sovitusti muun muassa: Pöytälätkä, pingis, *Warhammer, lauta- ja korttipelit (mm.  MTG/Pokemon/YGO korttipakat). Meillä on saatavilla myös internetyhteys/ wifi,  Playstation-konsoli, darts-välineet, puhallustikka, Beyblade, spinnereitä ym.. Buffetti: Nauti kaikesta näistä upean äänentoiston ja elokuvien /urheilun kera Tossussa! Tai VHS elämyksiä Retrossa/pitkishallissa ! Lisämaksulla Live Ammunta sekä bilis ja ‘curling .

Supertarjous; jos 4 yhdessä liveammuntatunti 10€ lisä yhteensä !(eli 30€ koko juttu)

  • *0€ monina aikoina-vaatiin Keitaan jäsenmaksun; 10e/6kk