Harraste Seinäjoki

Seinäjoen Välskärinkatu 12:ssa, joka on lähempänä kuin arvatkaan ja niin kaukana kuin vain voit toivoa, sijaitsee Keidas. Täällä voit päivisin viettää vapaa-aikaasi ja pelailla kymmeniä eri pelejä. Käytössäsi ovat biljardit: snookerit ja poolit, loistava uutuus: ammunta simulaattori, tikkapelit, pingikset, lautapelit ym. sekä  Tossu-teatteri.

Porukalla illanviettoon!

Ryhmällä voit varata pelikenttää futsalille ja säbälle. Lattiacurling, bilikset, pingis sekä Tossu käytössäsi.

Ammuntasimulaattorilla saat testailla taitoja vaikka villikarjuja tai hirviä ampumalla. Villi lännessäkin on paljon ammuttavaa, Paljon erilaisia ohjelmia, tule tutustumaan !(voimme myös vierailla paikassasi)

Meillä myös PitkisHallissa perinteinen VHS, jolle löytyy satoja videoita, esimerkiksi historiallisia NHL-matseja ja elokuvia. Saatavilla on myös LP-soitin levyineen. Tossu-teatterissa on 60 tuuman televisio lähes 100  kanavalla.

Snookeria 2 ja poolbiljardipöytiä 3, darts , tikka, pingis, puhallustikka, lattiacurling , shakki ym.  Saunatiloissa; Jääkaappi, baaritiski, keittolevyt, pöytägrilli ja kahvinkeitin auttavat myös viihtymään. Bilis ja muita pelejä sielläkin. Kesäaikaan kaasugrilli ja terassi käytössä.

Joka päivä Ten to Ten (klo 10-22) on pelitila varattavissa porukoille. Edullisimmin klo 12-18 !

Meillä on harrastepaketteja, joihin kuuluu myös ruokailu ja saunominen. Harrasteiden vetäjä pitää kirjaa kisailustanne ja opastaa eri peleihin. Ryhmän  koko on 4-30 henkilöä, tosin tiloihin mahtuu paljon enemmänkin.

Koko tilatkin voi vuokrata (halli ja  saunatilat), tällöin  reilut 50 henkeä mahtuu kisailemaan ja saunomaan .

Päivätoiminnassa on lähinnä erityisnuorten käyttöön  kuntopyörä, kuntopallopeli, pallomeri, puhallustikka sekä ketteryysrata, palapelejä ym.

Hinnastoa

PeliHinta 
BILJARDI-pool9″ pöytiä 3 kpl  8€/h; jäsenille -2€/h** vko 15€ /hlö  
SNOOKER2 kpl , virallisia snookeripöytiä, hyvillä ’veroilla’: joista toinen ’uutuus suoraan EM-kisoista’ 10€/h, kuukausi ’jäsenhinta’ 50€ /hlö.   
Lattiacurling, pingis2€ jäsenhinta,  normi 5 € /h.  
Lauta- ja korttipelitTiloista löytyy pöydät shakki, lauta- ja korttipelejä varten, maksaville asiakkaille ilmaisessa käytössä!  
Darts ja tikka sekä puhallustikka2€, jäsenille ilmaiset  
Ammuntasimulaattori 
*Kivääriammunta
screen 3 x 2 m tarjous 20€/h   2-4 hlöä, yksin 15€/h aukioloaikana..
Pakettitarjouksia kysy!
Iso screen jopa 5m kuvalla +20€ asennus. *Myös ’huippu’ ilmakivääri tarkkuusammunta kohteita salissa ja ulkona20€, sisältää maalitaulut ja esineet (säävaraus ulos)
  
Saunavuoro ja saunatilat 50€ + 10e/hlö sis. bilis sekä tv-tilan jääkaappineen, keittiö ym.  
    

  • Hallivuorot: salibandy, futsal  nyt klo 11-21 välillä; hinta 10€/h klo 12-16,  muut ajat 20€/h.
  • Keitaan ’Sportti bar’ avoinna sovitusti 🙂 sipsit. limsat, suklaat, jäätelöt ym. Tarjolla myös alkoholittomat juomat – sovitusti, lähinnä pelipäivinä !
  • TEXAS HOLD’EM pelataan  lauantaisin klo 19 maissa, varmista asia meiltä etukäteen / kalenterista.

Järjestämme myös kerhoja. Teemme myös uusia kerhoja tarpeen mukaan! 

Muista jäsenmaksu, monet edut !


Mitä siis odotat, tule meille pelaamaan! Voit viettää meillä vaikka koko päivän.

Kaikki pelipaikat ovat käytössä aukioloaikojen puitteissa. Ilmoitamme muutoksista.