Ammuntasimulaattori !

 

Varaa jo vuorosi joka päivä klo 12-19.

(klo 11-12 &19-21  sovittaessa)

 Maailman monipuolisin 3D-ammunta- ja metsästyssimulaattori nyt Keitaalla! Simulaattori soveltuu kenelle tahansa hauskaksi, yhteiseksi ajanvietteeksi.

Metsästäjille ja muille lajista kiinnostuneille loistava, autenttinen tapa ampumatekniikan harjoittamiseen sisätiloissa – turvallisesti ja tarkasti, vuodenajasta riippumatta.

Erinomainen vaihtoehto alkuillan ohjelmaksi urheiluseuroille,  polttariporukoille, tykypäiviin firmoille, ja mihin vaan.

Erilaisia paketteja tarjolla ja mukaan  Jääkaappiin saatte tuoda mukana omat juomat!   Kuvia harrasteissa.

  • kuljetukset bussillamme 1+8 sekä ruoka pelipaikalle sovittaessa  🙂
  • isot yli 20 hengen ryhmät kokoiltapaketit todella edullisesti

 

—————————————————————

 

Varaa juhlaasi tai illanviettoon oma Show!

Ohjelma räätälöitävissä! Tapahtuman kesto n. 2 tuntia tai sopimuksen mukaan. Meiltä on saatavissa esitykseen mm. akustinen äänishow.

Musiikki on livenä, akustisesti tuotettua äänimaisema-rytmimusiikkia. Vaikutteita etno-, ambient-, electro- ja dubstep-musiikkityyleistä. Soittimina huiluja, didgeridoota, munniharppua ja perkussiosoittimia. Lisämausteeksi erikoisuutena beatboxausta ja siperialaista kurkkulaulua. Kappaleet sovitetaan lennossa looppi- ja efektilaitteiden avulla. Äänentoisto on erittäin laadukas ja muistuttaa putkiradiota. Musiikin perusteema on äänimaisemia maan ja avaruuden väliltä, eli ajatonta maailmanmusiikkia. Esiintymisasuna popliinitakki ja hattu. Ideana on antaa vaikutelmaa live-radiolähetyksestä pitkillä radioaalloilla.


Äänishown ohella tarjolla on iso liuta erilaisia pelejä sekä kilpailuja – vaikkapa pikku visailu!

Ota yhteyttä yhteystiedot-sivulla olevalla palautelomakkeella, soita tai tule käymään paikan päällä!

Parilla satasella saat tilaisuuteen jo vähän meininkiä heti alkuun. 🙂