Roni on Kurikas pisteessä pääsääntöisesti. Olli-Matti ja Aksu sitten jonkin verran.

Olemme avoinna seuraavasti loppuvuoden: ma-pe klo 14-18 ja la -su 12-16. Teretulemast!

Keskiviikkoisin pokemon kerho klo 14-17 (ilmainen). Joka päivä pelipäivä: bilis-flipperi-pleikkari ym.(5€)

Pelivuoroja voi varata klo 10-22 välille joka päivälle; maksamalla liikkeeseen, paypaliin tai mobilepayhin.(kun kkmaksu tnäkyy meillä -saat ovikoodin, jolla pääset pelaamaan*) Viikkomaksulla ja yksittäisellä vuorolla voi pelata aukiolon jälkeen tulemalla klo 17.45 mennessä (jäsenet). Tiloissa kameravalvonta kokoajan  🙂

* kkmaksun maksaneet saavat pelata myös sunnuntaina sekä aukiolon ulkopuolella-edellyttää  Keidas ry:n jäsenmaksua ;10€ 4kk. (maksa liikkeeseen ja jätä hlötiedot)

Kotisivun oikessa reunassa on varauskalenteri, joka on meillä vielä työstövaiheessa. Nytkin sitä voi käyttää, mutta pitää huomautus sarakkeeseen laittaa kellon aika, minkä haluaisit ja varaus pari päivää aiemmin. (ehkä saamme senkin paremmaksi lähiaikoina)

Näin alkuaikoina ota Aksuun yhteyttä, jos jotain-kiits !  Poikkea varaamassa mäkitie 40 (sairaalan lähellä)

*Aksu Kurikan Keitaalla yleensä: ma klo 8-10 ja ti sekä to klo 17 maissa jonkin aikaa (tavaratoimitukset ja varaukset). Myös  turnauksissa ja muuten sovittaessa*  Pääosin Aksu Seinäjoella Keitaalla joka päivä:: välskärinkatu 12. Jouppi.(ideaparkista keskustaan päin n.200m)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *