Valitamme, että aukioloajat ovat epäsäännölliset. Saamme varmaan kesäksi vakio työntekijän Heidille ja Olli-Matille kaveriksi..(molemmilla on toinenkin työ nyt lisänä)

Olemme toistaiseksi avoinna seuraavasti: ma-pe klo 13-18 ja la 12-17. Teretulemast!

Keskiviikkoisin pokemon kerho klo 14-17 (ilmainen). Joka päivä pelipäivä: bilis-flipperi-pleikkari ym.(5€)

Pelivuoroja voi varata klo 10-22 välille joka päivälle; maksamalla liikkeeseen, paypaliin tai mobilepayhin.(kun kkmaksu tai vko maksu näkyy meillä -saat ovikoodin, jolla pääset pelaamaan*) Yksittäisiä vuorojakin voi pelata aukiolon jälkeen tulemalla klo 17 mennessä. Tiloissa kameravalvonta kokoajan  🙂

* vko- ja kkmaksun maksaneet saavat pelata myös sunnuntaina sekä aukiolon ulkopuolella-edellyttää     Keidas ry:n jäsenmaksua ;10€ 4kk. (maksa liikkeeseen ja jätä hlötiedot)

Kotisivun oikessa reunassa on varauskalenteri, joka on meillä vielä työstövaiheessa. Nytkin sitä voi käyttää, mutta pitää huomautus sarakkeeseen laittaa kellon aika, minkä haluaisit ja varaus pari päivää aiemmin. (ehkä saamme senkin paremmaksi lähiaikoina)

Näin alkuaikoina ota Aksuun yhteyttä, jos jotain-kiits !  Poikkea varaamassa mäkitie 40 (sairaalan lähellä)

*aksu Kurikan Keitaalla yleensä: ma klo 8-10 ja ti sekä to klo 17 maissa n.15 min.kerrallaan. (tavaratoimitukset ja varaukset). Myös  turnauksissa ja muuten sovittaessa* Pääosin Aksu Seinäjoella Keitaalla: välskärinkatu 12. Jouppi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *