takavuosina jo suunniteltiin, olisko ensi vuonna jo aika? Antakaa palautetta….

Kurikan Keitaalta Leif kertoi haluavansa pyörittää ko liigaa, mahdollisesti Aksun kanssa ?

pelaajia; jurva-kauhajoki-kurikka-seinäjoki-lapua

pelit liigapaikoissa, otteluille aina vaikka viikon peliaika, koko lohkolle(jos vaikka 6 pel.) kuukausi tai kaks
lohkosta  finaaleihin kaksi, jos lohkossa siis 6-8 pelaajaa.

osanotto:lisenssi 20e, joka lt palkintona vaikka kahdelle (esim.6x 4×20 =480€)
pelipaikalle aina 10e, pelimaksu, peli kahteen voittoon , kestänee n.2h (pelaajat voi toki sopia ,että häviäjä maksaa matsin)

no, tästä jutellaan ja suunnitellaan , ainakin tammikuuhun- 14.1. Kurikassa ja 29.1, Seinäjoen Keitaalla snooker turneet, palataan silloin ja lyödään asia lukkoon !

ESIM- lohkoista joita olisi 2-6: Teuva-kauhajoki / kurikka-jurva / seinäjoki-Lapua keidas / seinäjoki galaxie / seinäjoki SQC /x

Vastaehdotus snooker liigalle Jurvasta Kaitsulta !

Pelattaisiin liiga joukkueittain! Jurva vs Kurikka vs Sjoki vs Lapua jne. Yhtenä pelipäivänä kaks joukkuetta pelaa vastakkain ja kummastakin joukkueesta 3 pelaajaa pelaisivat toisiaan vastaan. (Joukkueessa toki voi olla enemmänkin kuin 3 pelaajaa, mutta aina vain 3 pelaisivat kerralla) Pelissä aina 2 freimiä eli peli voi mennä joko 1 – 1 tai 2 – 0. Voitetusta freimistä aina piste eli yhtenä pelipäivänä olis aina 6 pistettä joukkueelle jaossa. Vierasjoukkue aina ilmoittaisi kotijoukkueelle pelaajiensa pelijärjestyksen ja kotijoukkue saisi valita ketä omista pelaajistaan pistää ketäkin vastaan pelaamaan. Joukkue määrästä riippuen kaksinkertainen sarja, jossa kaikki pelaavat toisiaan vastaan kotona ja vieraissa tai sitten vain yksinkertainen sarja ja arvottaisiin kenenkä kotiluolassa mikin peli pelataan. Tälläistä täs pähkäilin..

Voitaas pitää vaikka Kurikan turnauksessa  14.1. palaveri pelien ohessa. Teretulemast !              (28.1. Seinäjoella lukkoon lyönti?, mahdollinen aloitus helmikuun puolivälissä)

Kaitsu aloitti tällä sydemillä-ottakaa yhteyttä, jos haluatte mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *